Benefity

Chceme byť lepší a preto u nás nájdete benefity a možnosti , ktoré Vám ponúkame k svadobným obrúčkam.

balenie

DARČEKOVÉ BALENIE
Vaše obrúčky sú starostlivo zabalené v darčekovom balení, ktoré obsahuje elegantnú drevenú krabičku s gravírovaným nápisom podľa vašich požiadaviek (napr. mená, iniciálky, dátum atď), je len na vás si vybrať.

gravirovanie

GRAVÍROVANIE
Ako samozrejmosťou je v cene obrúčok zahrnuté vnútorné gravírovanie do obrúčok napr. váš dátum sobáša, mená, znaky alebo len iniciálky, je len na vašej predstave, čo chcete mať spečatené na vašej obrúčke a pamätať si navždy.

moznosti

NEKONEČNÉ MOŽNOSTI
Tak ako si viete vybrať z našej ponuky množstvo nádherných modelov, tak vám ponúkame aj nekonečno možností kombinácií či už farieb, tvarov, osádzania kamienkov, povrchových úprav a ich kombinovanie.
Nebránime sa ničomu pretože aj to nové nás posúva vpred a všetko nové nepoznané je pre nás výzva.

prisp

OSOBITÁ VÝROBA
Máte vlastný nápad ako by mali vyzerať Vaše obrúčky? Nech sa páči. Radi vyhotovíme obrúčky aj podľa vlastnej predlohy či skice.
Prípadne skombinujeme naše vzory podľa Vašej predstavy.

dcertifikat

CERTIFIKÁTY PRAVOSTI
K obrúčkam poskytujeme certifikát pravosti. Tento certifikát slúži ako dôkaz, že obrúčky pochádzajú z našej výroby a tak spĺňajú všetky prezentované kvalitatívne normy.
Zároveň máte s týmto certifikátom nárok na bezplatný doživotný servis Vašich obrúčok.
Ak sú v obrúčkach osadené brilianty, tak k obrúčkam poskytujeme aj certifikát pravosti k briliantom priamo od dodávateľa drahých kameňov.

servis

ZÁKAZNÍCKY SERVIS
Najdôležitejšia súčasť, ktorá funguje tak ako má. U nás nájdete to najlepšie z najlepšieho. Okrem krásnych šperkov  aj ochotný , milý a profesionálny prístup k zákazníkovi.
Vaše požiadavky neodkladáme a riešime vždy hneď k vzájomnej spokojnosti a hlavne spokojnosti zákazníka .